TELEVIC CONFIDEA FLEX G4
Den belgiske producent Televic har lanceret et nyt trådløst konferencesystem kaldet FLEX G4. Systemet er hurtigt at sætte op og kan leveres i en kuffert. Betjeningen er intuitiv og foretages via et touchpanel på de medfølgende enheder. KLIK HER for at se produktet.Fleksibilitet og stabilitetDette er 4. generation af trådløse konferencesystemer fra Televic, og der er lagt stor vægt på fleksibilitet og trådløs stabilitet. Systemet er baseret på standard WiFi5-teknologi og bruger en kombination af avancerede teknikker for at sikre pålidelig trådløs forbindelse.

Smart batteristyring

Televic Confidea FLEX G4 er designet til mobilitet. Modtager enheden leveres med et kompakt Li-ion-batteri med 12 timers driftstid. Et ekstra batteri kan indsættes for ekstra driftstid. Enheden kan også køres på en standard USB-C-oplader.Sikker forbindelse

Med Confidea FLEX G4 afholdes møder privat og fortroligt. Avanceret WPA2-kryptering og individuel enhedsgodkendelse er blot nogle af de funktioner, der gør Confidea FLEX G4 til en af ​​de mest sikre løsninger på markedet.Kontakt Karsten Ørkild for yderligere information.

Filters
Sort
display